DESIGNER FAVOURITES

Designers » Apron Studio

Apron Studio

» Bekijk de collectie van Apron Studio

Statement

Bijna vergeten maar nu is het tijd voor de come back van een mooi en betekenisvol item: het schortje. Koket en verleidelijk Er zijn maar weinig kledingstukken waarover je zo kunt fantaseren als over het schortje. Natuurlijk is het een heel handig beschermend kledingstuk voor koks in de keuken of voor verpleegsters bij het bed, maar er zijn ook veel andere associaties mee te maken. Het fris gesteven kanten schortje van een kamermeisje of serveerster heeft altijd al een pikante bijklank gehad en dat verhaal zien we graag terugkomen. Een schortje is heel koket en verleidelijk. Een ondeugende flirt. Voor wie er oog voor heeft is het schortje zelfs een ultieme fetish.

Collectie

De collectie

* COUTURE APRON

Couture schort met een klokkend schootje. Prachtig fashion item om de ronding van de heupen te accentueren en de taille te versmallen. De uitvergrote strik nodigt uit om los te trekken. De schort is gemaakt van 100% organische satijn. Verkrijgbaar in een handgemaakt en gelimiteerde oplage en in één maat.

* FRENCH APRON ‘BERTILE’

Koket Frans schort bestaande uit een boven en onder schortje en vervaardigd van kant. Dit schort is te dragen als fashion item of als sexy accesoire. Kleine burlesk accenten dagen uit tot spelletjes. Handgemaakt in een kleine oplage. Dit combi schort past in alle maten.

* LACE APRON ‘LUCEWEN’
Dit klassieke schort sorteert een maximaal effect. Te dragen over een jurk als bescherming of accent, maar ook geweldig in combinatie met lingerie of lingerie accesoires. De simpele vormgeving creërt heel veel mogelijkheden en de parel zorgt voor een mooi extra accent. Op dit schort staat geen maat. Letterlijk en figuurlijk! Handgemaakt van kant in een kleine oplage.

Achtergrond

APRON STUDIO is een slow fashion initiatief van Annelies Nuy.
Eerder lanceerde Annelies Nuy, na haar afstuderen aan ArteZ in Arnhem, FashionFastForward, in 1999 de allereerste fashion webshop van Nederland. In 2004 volgde DER KOMMISSAR, het design & lifestyle lingerielabel voor elke vrouw die benieuwd is naar haar alter ego.
Meer weten?
Bel met Annelies Nuy via 0651891851 of mail haar via info@studio.com


Alle artikelen van Apron Studio