DESIGNER FAVOURITES

Designers » JAEMI CLUB

JAEMI CLUB

» Bekijk de collectie van JAEMI CLUB

Statement

Simple yet elegant bags...it's Jaemi Club

Collectie

Wij zijn van mening dat elegantie in zijn eenvoud zit. Geen drukke printen of ingewikkelde vormen of grote accessoires maken de tas elegant en luxe. Onze tassen staan voor eenvoud maar elegant.
Jaemi Club onderscheidt zich doordat alle tassen dezelfde kleur voering hebben en alle tassen hebben een unieke Jaemi Club tassenhanger aan hun tas hangen.
Onze tassen zijn van eigen ontwerp en gemaakt van hoogwaardig kwaliteit PU. Niet van echt leer te onderscheiden. Tevens zijn de tassen half gefabriceerd en half handgemaakt. Dat maakt elke tas uniek omdat de finishing touch deels met handwerk wordt afgemaakt.Dat maakt elke tas uniek.

Ga naar onze website voor onze gehele collectie en accessoires. www.Jaemiclub.com

Achtergrond

Jaemi Club is in 2014 opgericht en is een opkomend nieuw tassenmerk. Wij bieden hoogwaardig kwaliteit tassen tegen betaalbare prijzen met een vleugje elegantie in zijn eenvoud.
Jaemi Club is ontstaan vanuit het idee dat mooie merktassen betaalbaar moeten zijn voor ieder fashion vrouw. Kwaliteit hoeft niet perse duur te zijn. Iedereen mag design dragen.
Jaemi staat voor fun! Heb plezier met je tas! Join the Jaemi (fun) Club van tassen. Jaemi Club probeert met zijn simpele vormen zonder al te veel poespas leuke tassen te maken voor iedereen.

Op ons website kunt u nog meer informatie vinden over ons merk.


Alle artikelen van JAEMI CLUB