DESIGNER FAVOURITES

Designers » Marjolein Elisabeth

Marjolein Elisabeth

» Bekijk de collectie van Marjolein Elisabeth

Statement

Marjolein Elisabeth maakt kleding voor sterke vrouwen die alles uit het leven halen; een baan, gezin, vriendinnen. Daar hoort kleding bij die vrouwelijk zit, zakelijk is als het moet, feestelijk als je uit gaat en vooral heel comfortabel zit. Kleding die je de hele dag en naar iedere gelegenheid kunt en wilt dragen.

Collectie

De collectie bestaat uit vaste items die ieder seizoen in andere kleuren en prints verkrijgbaar zijn. Zo kun je die rok of jurk die je zo goed staat altijd nog een keer kopen. Gemaakt van stoffen die fijn aanvoelen en sprekend van kleur zijn. In Nederland ontworpen en gemaakt. De meest opvallende prints en kleuren dit seizoen zijn geel, kobaltblauw, gouden stippen en vogels.

Achtergrond

Toen oprichtster Marjolein in het bedrijfsleven werkte vond zij het altijd lastig om kleding te vinden die kleurrijk en vrouwelijk is maar wel keurig genoeg voor op kantoor. Ze besloot daarom op naailes gegaan, waar zij haar eigen kleding en ontwerpen leerde maken. Met stoffen van de Utrechtse lapjesmarkt maakte ze haar eerste creaties. De omgeving reageerde enthousiast en begin 2014 besloot ze haar gevoel te volgen en haar eigen modelabel te starten, onder de naam Marjolein Elisabeth; haar eerste twee voornamen.


Alle artikelen van Marjolein Elisabeth