Designers » ODINSKI JEWELS

ODINSKI JEWELS

» Bekijk de collectie van ODINSKI JEWELS

Statement

Geinspireerd door de Indiase mensen, over hoe zij kleur en wereldwijde oeroude technieken gebruiken. Handgemaakte sieraden gemaakt door Sonja Hunefeld, Goudsmid.

Collectie

KNOCKERS, Juwelen die opvallen. In kleur, in ontwerp, in grootte. Puur Zilver en Puur Goud, materialen die het leven omarmen, door met jou mee te leven, dat zie je aan de gevoeligheid van hun huid. De Sieraden lijken grof, maar als je beter kijkt zie je hoe verfijnd ze zijn.

KASTEELVROUWE ontstond, ik weet niet waarom, daarom, dus. Het begon met goedendag, met een oorhaakje eraan en de rest gaan vanzelf. De tijd erbij, kwam later pas, door een fascinatie, Luitgard, de naam, waarom. Komt ook van geleden en zo dus bij elkaar. Klaar.

CATCHY Alles wat je hebt, maar niet in een doosje wilt bewaren, vang je in een netje. Een netje van edelmetaal. Verfraaid met edelstenen.

www.odinski.com
www.facebook.com/OdinskiJewels
pinterest.com/odinski

Achtergrond

Sonja Hunefeld
Soms komt inspiratie in een droom maar meestal haalt de ervaren goudsmid haar inspiratie uit de edelmetalen waarmee ze op dat moment werkt. De mooiste dingen ontstaan tijdens het goudsmeden zelf, door de dingen om haar heen. Verzamelen is een uitgangspunt. Oeroude technieken vertaald zij naar een moderne werkwijze. Hierdoor slaagt Sonja Hunefeld erin het onmogelijke mogelijk te maken. Zij blijft zichzelf uitdagen steeds weer iets nieuws te ontdekken in de metalen waarmee ze al zolang werkt.

Na haar opleiding goudsmeden aan De Vakschool in Schoonhoven is Sonja Hunefeld werkzaam geweest als goudsmid, juwelier en productie-manager voor een bekend sieraden merk. Nu ontwikkelt ze sinds 2010 als zelfstandig goudsmid unieke, handgemaakte sieraden. Vooral in zilver en roodgoud, ook metalen als zirkonium en platina zijn haar niet vreemd.


Alle artikelen van ODINSKI JEWELS

Herfst winter
Catchy Zwavel in gepat...
€ 225,00
Lente zomer
KNOCkER Puur Zilver en...
€ 590,00
Lente zomer
KNOCkER Puur Zilver, R...
€ 550,00
Lente zomer
KNOCKER Zilveren ring ...
€ 450,00