DESIGNER FAVOURITES

Designers » like Loes

like Loes

» Bekijk de collectie van like Loes

Statement

Like Loes wil mensen blij maken met mooie spullen en ze er tegelijkertijd een verhaal mee vertellen.

Collectie

De collectie van Like Loes bestaat uit sieraden, tassen, accessoires en kleine producten. Voor iedereen is er wel iets leuks te vinden. Alle producten hebben hun eigen verhaaltje en kunnen je zo heel wat vertellen.
Meerdere materialen worden gebruikt. Van materialen die je dagelijks tegenkomt (natuurlijk wel op een andere manier) tot rijkere materialen (zilver bijvoorbeeld).

Achtergrond

Na mijn afstuderen aan de kunstacademie van Maastricht heb ik Like Loes opgezet. Met Like Loes wil ik iedereen die het maar wil mijn sieraden, accessoires, tassen, producten en objecten laten zien. Veel van mijn werk is er niet alleen voor de mooi, maar ook voor het verhaal, de gedachte erachter.
Door de dag heen vliegen er miljoenen ideetjes, verhalen en hersenspinsels door mijn hoofd die hun weg naar buiten willen vinden. Het leven is een groot sprookjesboek en elke dag brengt nieuwe verhalen en avonturen. De meest banale dingen kunnen me inspireren en daar maak ik dan ook dankbaar gebruik van.
Alles is nét een beetje anders. Altijd ontworpen met liefde en soms met een knipoog; Soms zet het je aan het denken; Het kan een lach op je gezicht toveren of je een fijn warm gevoel van binnen geven.
Ook het materiaal waar ik mee werk is steeds weer anders. Van zilver tot steen, van leer tot vilt, van rubber tot hout het kan echt van alles zijn. Af en toe een beetje vreemd of het zet je op het verkeerde been. Het lijkt niet wat het is. Je wilt het aanraken, voelen, vastpakken. Dat mag! Dat doe ik zelf ook het liefst.


Alle artikelen van like Loes