rollover om in te zoomen
Fashion » kettingen » facet ketting geel

facet ketting geel

Designed by Patricia Thomazo


Deze prachtige chique halsketting heb ik ontworpen voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardagsfeest, een afstudeerdag of een huwelijk in mijn gedachten. Een zelfs prachtige tijdloze blikvanger. De ketting komt uit een mini zomercollectie, handgemaakt in 2014.
De ketting is met de hand gemaakt; samengesteld uit verschillende glazen facetkralen, die ik heb geselecteerd op hun helderheid maar vooral op de intensiteit van de kleuren.


Deze 'mini stenen' zijn gecombineerd met gekleurde ringen. Zo ontstaat een originele, tijdloze blikvanger waarvan je jaren gaat genieten :-)
De kralen zijn geregen met een blauw metalen koord; extra stevig, dus sterk genoeg om niet te breken als je neefje eraan trekt!

*Het collier is samengesteld uit gele en witte facet glazen kralen met blauwe en verzilverde ringen.
*De lengte van de ketting is 47 centimeter. Om na te gaan of dit voor jou de goede lengte is, kun je een koord van 47 cm. knippen en zien hoe dit je staat.
*Het collier komt in een zelfgemaakte kado verpaking. Klaar om te schenken.

Dit sieraad komt uit een mini-zomercollectie, die uit meerdere kleuren bestaat.Zo is het mogelijk om voor jou de beste combinatie te kiezen; een die perfect past bij de kleur van je ogen of bij je jurk. Bovendien, bestaan meerdere maten; er is een ruim assortiment.

Zit jouw maat of kleur combinatie er niet bij, dan maak ik met alle plezier een ketting voor je die wel precies goed is.
Neem gerust contact met me op om de lengte én kleurencombinatie van jouw keuze door te geven.
De bezorgtijd zal daarna twee weken zijn.

Collectie: Zomer

Prijs: € 45,00

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: 3 tot 5 dagen

Dit artikel is beschikbaar.
Selecteer je maat:

bekijk de maattabel


» Bekijk alle creaties van Patricia Thomazo