rollover om in te zoomen
Fashion » sjaals en hoeden » Hoofdsjaal TSARINA-Raisa

Hoofdsjaal TSARINA-Raisa

Designed by zzStudio Myr


Handmatig gebreide col/hood van 100% baby alpaca.
De TSARINA is het ultieme winteraccessoire voor elke vrouw, super luxe en super praktisch.
Ze is gebreid in geometrische patronen van 100% baby alpaca in prachtige kleuren, op een handmatig bediende breimachine.
Omdat het een ruime tube is, kun je haar makkelijk over je hoofd trekken. Dan ervaar meteen de geweldige eigenschappen van dit prachtige eerste klas garen.
Het breisel is heerlijk zacht en soepel. Baby alpaca is een van de zachtste garens die er bestaan en kriebelt absoluut niet. Het bevat geen lanoline en is dus ook geschikt voor vrouwen die allergisch zijn voor wol.
Wanneer je de Tsarina draagt als kap, valt zij gracieus langs je gezicht. Op de fiets, of bij extreme weersomstandigheden, kun je haar door middel van het koord, stakker aan trekken.
Baby alpaca geeft ook warmte wanneer het nat is, dus de Tsarina is ook ideaal bij regen en sneeuw.
Je kunt haar natuurlijk ook dragen als een heerlijk warme sjaal. Baby alpaca is 7 x warmer dan welke schapenwol dan ook. Omdat zij thermo-regulerend is van - 20 tot + 20 graden Celsius, kun je de Tsarina dus ook binnenshuis dragen, zonder dat dit broeierig of heet aanvoelt.
Tenslotte is baby alpaca 11x sterker dan schapenwol, en kun je dus jarenlang plezier hebben van je investering. Zeker ook omdat de kleuren tijdloos zijn en moeiteloos aansluiten bij elk modebeeld.

Let ook even de op de vrolijke kwastjes aan het uiteinde van het getwijnde koord. Als verfijnd accent zijn ze omwikkeld met bronskleurig metaalgaren.

De Tsarina's zijn te verkrijgen in 5 uitvoeringen: Ada, Anna, Ewa, Olga, Raisa en Sacha.

Collectie: Herfst winter

Prijs: € 105,00

Verzendkosten: Gratis verzending
Helaas, dit artikel is verkocht.


» Bekijk alle creaties van zzStudio Myr